onsdag den 21. oktober 2009

I cook you the spicy meatballs!

Spicy meatballs!
Her er seneste kulinariske kreation fra Nørrebrogade køkkenet. Vi befinder os i det italienske univers i aften, med kødboller i tomatsovs. En klassisk opskrift der findes i mange varianter, og specielt populært på Sicilien blandt folk i "renovationsbranchen".
I aften har vi brugt en god fars blandet af lam og oksekød fra vores lokale halalslagter. Kødet er tilsat revet gulerod, finhakket hvidløg og alm. løg, lidt olivenolie, mel og persille.
Sovsen er kogt op på tomatsauce, løg, chili, hvidløg og puré.
Pasta er lavet af det fineste durum mel og skal således kun have 4 min. i kogende vand, tilsat et knivspids salt og en teskefuld oliven olie. Som kronen på værket strøes en smule hakket persille med nænsom hånd ud over den færdig anrettede portion. Retten nydes med et glas frisk Guava juice, der selvfølgelig skal på køl i 15 min. inden middag.
Aftenens gæstekok er den tynde pimp fra refeshaleøen.
Bon Appetito!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar